Parcul de agrement Arinis

Frumusetile Naturale       Turistii care ajung in Gura Humorului au la dispozitie un spatiu modern de agrement, in parcul Arinis. Pe langa un bazin olimpic de 570 de metri patrati acoperit, complexul are si doua piscine descoperite, sauna, jacuzzi si baie de abur, terase, sala sport.

Partia Soimul

Monumente Istorice      Cea mai moderna partie de schi din judetul Suceava cu o lungime de 1.478 m este dotata cu telescaun pe o lungime de 1.332 m si un sistem electronic de bileterie. Cele 5 tunuri de zapada amplasate pe partie fac posibila practicarea sporturilor de iarna in orice moment. Accesul se face pe un modernizat si o parcare amenajata la baza partiei - 344 locuri cu instalatie nocturna

Frumuseti Naturale

Frumusetile Naturale      Imprejurimile orasului Gura Humorului ofera multe frumuseti naturale multe dintre ele necunoscute turistului care vine pe aceste meleaguri. Formate de-a lungul sutelor si miilor de ani multe dintre ele sint de o frumusete aparte. Rezervatiile floristice, forestiere,geologice sau mixte reprezinta tot atatea motive pentru a veni la noi in oras.

Monumente Istorice

Monumente Istorice      Reprezentative pentru arhitectura medievala romaneasca, manastirile din Bucovina continua chiar si dupa 500 de ani de la constructia lor sa uimeasca pe cel care vine sa le vada. De o simplitate neegalabila si desavarsita si pline de substrat teologic, manastirile, astazi fac parte din Patrimoniul Mondial al UNESCO.

Sporturi

Sporturi in Gura Humorului      Imprejurimile orasului Gura Humorului ofera nenumarate modalitati de relaxare si de practicare a sporturilor favorite. Vanatoarea, pescuitul, river-rafting-ul, zborul cu parapanta, echitatia, off-road-ul si chiar mountain-bike-ul sint doar citeva din sporturile pe care turistii care vin la Gura Humorului le practica an de an.

Trasee Turistice

Trasee Turistice in Gura Humorului      Bucovina a dezvoltat un turism accesibil tuturor celor in cautare de ceva nou si inedit. Oriunde veti alege sa va petreceti timpul in Bucovina nu va vor lipsi peisajele de poveste si oameni foarte ospitalieri. Gura Humorului va asteapta cu cele doua manastiri aflate in imediata vecinatate a orasului, Humor si Voronet.